4292 produse
Stresclin D&R 60 capsule Sun Wave Pharma - Suplimente Alimentare (1)

Stresclin D&R 60 capsule Sun Wave Pharma

43.9 Lei
Produsul nu mai face partea din catalog
Descriere

Stresclin D&R 60 capsule Sun Wave Pharma

Stresclin D&R 60 capsule Sun Wave Pharma - Suplimente Alimentare (2) 1Stresclin Derma - combinatie unica de substante active ce functioneaza ca un excelent tonic cerebral si agent de protejare a pielii.
Stresclin D&R 60 capsule Sun Wave Pharma - Suplimente Alimentare (3) 2Constituie un remediu natural pentru cea mai frumoasa piele. Avand o combinatie unica din plante cu rol in mentinerea sanatatii pielii, Stresclin Derma ajuta la eliminarea stresului si a efectelor sale asupra pielii tale. Pielea, aceasta bariera dintre corp si mediul exterior, resimte stresul la fel de intens ca si celelalte organe. Stresul este raspunzator, in principal, de aparitia eczemelor, iritatiilor, herpesului ori psoriazisului. Stresclin Derma de la Sun Wave Pharma functioneaza ca un excelent tonic cerebral si agent de protejare a pielii.
Stresclin D&R 60 capsule Sun Wave Pharma - Suplimente Alimentare (4) 3Efectele benefice se datoreaza extractului de turmenic(curcuma longa) cu rol antiinflamator, antiseptic, antioxidant si de ameliorare a aspectului pielii, extractului de ceai verde cu proprietati antioxidante si antiinflamatoare recunoscute din cele mai vechi timpuri precum si a extractelor de bacopa monnieri, convolvulus pluricaulis, taraxacum officinale, azadirachta indica si ocimum sanctum cu beneficii vizibile pentru coloratiile pielii si cicatricilor.


Câte 1-2 capsule, de două ori pe zi. 
Capsulele se înghit întregi, cu un pahar cu apă


Pudră de Curcuma longa (turmeric) - 250 mg
Extract de Camellia sinensis (ceai verde), frunze - 70 mg
Extract de Bacopa monnieri (isopul de apa) - 35 mg
Extract de Acacia catechu, scoarţă (khadira) - 35 mg
Extract de Convolvulus pluricaulis (volbura indiana) - 30 mg
Extract de Taraxacum officinale (păpădie), rădăcini - 25 mg
Extract de Azadirachta indica, frunze (neem) - 25 mg
Extract de Ocimum sanctum, fructe (busuioc sfant) - 25 mg


Specia Curcuma Longa (Turmeric) este răspândită în Asia de Sud-Est şi este cunoscută datorită proprietăţilor sale antiinflamatoare, antiseptice, carminative, hepatoprotectoare şi de ameliorare a apectului pielii.
Camellia sinensis (Ceai verde) are o istorie îndelungată în folosire, primele menţiuni arheologice datând din China antică. Specia are proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare remarcabile.
Bacopa monnieri conţine alcaloizi, brahmină şi herpestină cu rol anxiolitic, antioxidant, anticonvulsivant şi antiinflamator. Specia este cunoscută şi datorită proprietăţilor sale de ameliorare a eczemelor şi ulceraţiilor cutanate.
Dintre constituenţii principali ai speciei Acacia catechu, se pot menţiona catechina şi procianidina, cu rol antiiflamator, antioxidant, antimicrobian şi hepatoprotector. Specia este folosită şi pentru ameliorarea leziunilor de la nivelul pielii.
Convolvulus pluricaulis conţine triterpene, alcaloizi şi xantone cu rol în ameliorarea iritaţiilor şi inflamaţiilor cutanate.
Taraxacum officinale este o specie de talie mică originară din Himalaya, folosită datorită proprietăţilor sale diuretice, hipoglicemiante, de stimulare a digestiei şi de ameliorare a eczemelor.
Azadirachta indica conţine triterpenoide şi steroli cu rol antiseptic şi antiinflamator. Specia este folosită datorită proprietăţilor sale de detoxifiere sanguină şi de ameliorare a tulburărilor asociate eczemelor, urticariei şi senzaţiilor de arsură la nivel cutanat.
Dintre constituentii speciei Ocimum sanctum, poate fi menţionat uleiul esenţial bogat în rhymol şi eugenol cu rol în ameliorarea tulburărilor asociate stresului, pigmentaţiei şi cicatricilor.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

4292 produse

Review-uri (1 Review-uri)

Nota

5 (1 Review-uri)

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review