89 produse
TINCTURA DE BRANCA-URSULUI 200 ML - Fertilitate Barbati (1)

TINCTURA DE BRANCA-URSULUI 200 ML

26.5 Lei
Descriere

TINCTURA DE BRÂNCA-URSULUI 200 ml

Normalizeaza activitatea secretorie a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei şi îmbunătăţeste vitalitatea organismului.

 

TINCTURA DE BRANCA-URSULUI 200 ML - Fertilitate Barbati (2) 1Beneficii:

 

TINCTURA DE BRANCA-URSULUI 200 ML - Fertilitate Barbati (3) 2 normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei

TINCTURA DE BRANCA-URSULUI 200 ML - Fertilitate Barbati (4) 3 îmbunătăţirea vitalităţii şi tonusului organismului

TINCTURA DE BRANCA-URSULUI 200 ML - Fertilitate Barbati (5) 4 reducerea stărilor de oboseală, epuizare şi surmenaj

TINCTURA DE BRANCA-URSULUI 200 ML - Fertilitate Barbati (6) 5 îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului.

 

 

TINCTURA DE BRANCA-URSULUI 200 ML - Fertilitate Barbati (7) 6Brânca-ursului face parte din familia Umbelliferae, fiind o plantă înaltă cu frunze mari de culoare verde închis şi flori albe. Creşte în pădurile luminoase şi umede, pe dealuri, marginea apelor şi a drumurilor. Numele de ,,ginseng-românesc" i se potriveşte probabil mai bine decât oricărei alte plante din flora românească. În trecut brânca-ursului se folosea pentru creşterea vitalităţii şi combaterea impotenţei, frigidităţii şi sterilităţii. În medicina tradiţională planta se întrebuinţează pentru reducerea stărilor de oboseală şi epuizare, fiind recomandată şi persoanelor vârstnice, deoarece redă tonusul şi pofta de viaţă.

 

Ingrediente:

- apă purificată este apa care provine de la orice sursa, dar a fost purificata pentru a elimina orice substanta chimica sau contaminanti

- alcool etilic  50% vol  substanta lichida ce cuprinde o structura chimica numita hidroxil, intra in compozitia bauturilor alcoolizate; utilizat ca antiseptic. 

- brânca-ursului (Heracleum sphondylium) - rădăcini, seminţe (15%)

Raport plantă/alcool etilic – 1:6,7.

Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.

 

Este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din seminţele şi rădăcina plantei Heracleum sphondylium.

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.

 

 

Mod de administrare Branca Ursului 200 ml:

Adulţi: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. 

Se recomandă administrarea produsului pe perioade de minim 30 de zile.

 

Precautii: Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

Contraindicatii: Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică şi ciroză hepatică.

Sarcină, alăptare, alergie la brânca-ursului, tratamente care nu permit consumul de alcool.TINCTURA DE BRANCA-URSULUI 200 ML - Fertilitate Barbati (8) 7

 

Prezentare:200 ml

 

Producator: Dacia Plant

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

89 produse

Review-uri (1 Review-uri)

Nota

5 (1 Review-uri)

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review