89 produse
MANNIPHYT 50ML - Fertilitate Barbati (1)

MANNIPHYT 50ML

23.1 Lei
Produsul nu mai face partea din catalog
Descriere

MANNIPHYT 50ML contribuie la revitalizarea masculina in perioadele cu expunere la stres


MANNIPHYT 50ML - Fertilitate Barbati (2) 1Beneficii:

 

MANNIPHYT 50ML - Fertilitate Barbati (3) 2 Tonic masculin.
MANNIPHYT 50ML - Fertilitate Barbati (4) 3 Afrodiziac.
MANNIPHYT 50ML - Fertilitate Barbati (5) 4 Fitogeriatric.


Contribuie la:


MANNIPHYT 50ML - Fertilitate Barbati (6) 5 Revitalizant masculin în perioade cu expunere la stres
MANNIPHYT 50ML - Fertilitate Barbati (7) 6 Tulburări de dinamică sexuală, mai ales în impotenţele psihogene, survenite ca urmare a surmenajului fizic sau intelectual, precum şi în cele de origine vasculară sau endocrină.

MANNIPHYT 50ML - Fertilitate Barbati (8) 7 MANNIPHYT combină 4 extracte de plante recunoscute în întreaga lume pentru acţiunea tonică şi afrodiziacă, asociate cu un tonic cardiac natural, extractul din fructe de Păducel (pentru a reduce intensitatea manifestărilor psiho-somatice: stări de angoasă şi palpitaţii).


Compoziţie (la 100 g produs):


Extract din frunze de Damiana (Turnera aphrodisiaca) 20g, extract din scoarţa “Copacului de potenţă” (Muira puama)10g, extract din rădăcină de Ginseng chinezesc (Panax ginseng) 20g, extract total de Ţelină - rădăcină,frunze,seminţe (Apium graveolens)10g, extract din fructe de Păducel (Crataegus monogyna) 5g, Conţine alcool etilic de cereale 65% vol.


Mod de administrare:

 

Adulţi de sex masculin - câte o linguriţă în puţină apă, de 2 ori/zi, la prânz şi seara.


Se recomandă cure de 2-4 săptămâni pentru revitalizare şi stimularea funcţiilor sexuale sau de 1-2 luni în cazul disfuncţiilor sexuale instalate.


Nu prezintă riscul unor reacţii adverse.

 

Propuneri de asocieri cu alte produse naturale Plantextrakt:

 

Cure periodice de întreţinere pentru persoanele de peste 50 de ani, cu Polygemma 10 - Bărbaţi 50+ (tonic general pentru bărbaţi, ce poate reduce şi simptomele neplăcute care apar în mod frecvent la nivel urogenital şi îmbunătăţeşte circulaţia periferică) sau cu preparatul Sabalit.MANNIPHYT 50ML - Fertilitate Barbati (9) 8*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

89 produse

Review-uri (1 Review-uri)

Nota

5 (1 Review-uri)

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review