533 produse
Aur Derm Crema Mimoza Tenuiflora 30g - Ten (1)
  • Aur Derm Crema Mimoza Tenuiflora 30g - Ten (1)
  • Aur Derm Crema Mimoza Tenuiflora 30g - Ten (2)

Aur Derm Crema Mimoza Tenuiflora 30g

LAURMED

32.9 Lei
Produsul nu mai face partea din catalog
Descriere

Produs natural obţinut după o reţetă originală de către specialişti (farmacişti, medici, biologi), pe bază de extract de mimoza tenuiflora, recomandat ca adjuvant cu eficacitate mare in tratarea bolilor de piele, arsuri de gradul II si III, alergii, psoriazis, zona zoster. Cicatrizează fara urme dermatoze de orice fel, acnee, pete, ciuperci, herpes.
Aur Derm Crema Mimoza Tenuiflora 30g - Ten (2) 1Actiune terapeutica:
Aur Derm Crema Mimoza Tenuiflora 30g - Ten (3) 2Aur Derm cu extract de Mimoza Teuniflora poir, cunoscuta si folosita de secole cu eficacitate mare asupra bolilor de piele, este un produs pentru uz topic cu acţiune antiinflamatoare, antimicrobiana, antibacteriana, regeneratoare (refacere a tesuturilor) si epitelizanta (de stimulare a cicatrizarii), eficace in tratarea arsurilor (inclusiv a celor datorate iradierii sau cobalto-terapiei), a oricărui tip de dermatoze, herpes si zona zoster. Acesta regenerează pielea si vindeca forme uşoare de cancer de piele. De asemenea, produsul poate fi utilizat ca adjuvant (singur sau cu alte medicamente) in tratamentul formelor usoare de psoriazis.

Aur Derm Crema cu mimoza are un spectru larg antibacterian, incluzand speciile de microbi cu potential de infectare: Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococus aureus, unele bacterii coliforme si cereus. Crema penetreaza in tesutul necrozat. Acest efect este foarte important avand in vedere faptul ca antibioticele sistematice nu sunt eficiente impotriva florei bacteriene a arsurilor necrozate nevascularizate.
Aur Derm Crema Mimoza Tenuiflora 30g - Ten (4) 3Ingrediente: extract de mimosa tenuiflora poir, ulei de eucalipt, ceara de albine, ulei de rasina de conifere, ulei esential de pin, ulei de masline presat la rece, ulei de catina, ulei de jojoba, vaselina vegetala, apa purificata.
Aur Derm Crema Mimoza Tenuiflora 30g - Ten (5) 4Doze si mod de administrare:
Produs recomandat doar pentru uz extern.
Tratamentul se poate aplica imediat dupa evaluarea zonei afectate. Dupa ce se curata si se inlatura tesuturile devitalizate, crema cu extract de mimoza se poate aplica intr-un strat subtire pe zona afectata de 2 ori pe zi. Durata tratamentului depinde de gradul leziunii, de la cateva zile pana la o luna cel mult.
Daca este nevoie de reluarea tratamentului sau de un tratament indelungat, aceasta se face cu 3-4 zile pauza la o luna tratament. Inainte de fiecare aplicare a cremei, zona afectata se va spala sub jet de apa.
Aur Derm Crema Mimoza Tenuiflora 30g - Ten (6) 5Masuri de precautie:
Nu se recomanda persoanelor cu antecedente, hipersensibilitate la rasina sau alergii la unui din ingrediente. Intrucat inocuitatea administrarii la gravide nu a fost pe deplin dovedita, se recomanda consultarea unui medic dermatolog inainte de inceperea tratamentului.
A se evita contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor.
In timpul tratamentului este recomandat un regim adecvat, preponderent fara carne.

Reactii adverse:
In general, crema este bine tolerata. Rareori pot aparea reactii de intoleranta care sa necesite intreruperea administrarii.

Contraindicatii: nu se cunosc.
Aur Derm Crema Mimoza Tenuiflora 30g - Ten (7) 6Tara de origine: Romania

Recomandari: afectiuni dermatologice

533 produse

Review-uri (1 Review-uri)

Nota

5 (1 Review-uri)

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review