6045 produse
AUR DERM CREMA MIMOZA,PROPOLIS,SMIRNA 30ML - Cosmetice si Ingrijire (1)

AUR DERM CREMA MIMOZA,PROPOLIS,SMIRNA 30ML

26 Lei
Produsul nu mai face partea din catalog
Descriere

Prezentare AUR DERM CR. MIMOZA,PROPOLIS,SMIRNA : 30 ml 

Producator AUR DERM CR. MIMOZA,PROPOLIS,SMIRNA : Laur Med Plant

 

Produs natural obţinut după o reţetă originală de către specialişti (farmacişti, medici, biologi), pe bază de extracte mimoza tenuiflora, smirna si propolis recomandat ca ADJUVANT in arsuri de gradul II si III (inclusiv celor datorate iradierii si cobalto-terapiei), alergii, psoriazis, zona zoster, suprima rapid durerea, cicatrizează fara urme dermatoze de orice fel, acnee, pete, ciuperci, herpes, tonic capilar.

 

a fost dovedit ( prin studii clinice in SUA si Mexic ) ca fiind deosebit de eficient in combaterea unor forme usoare de cancer de piele sau combaterea dupa radiatii (solare, cobalto-terapie,etc).

 

Cu un tratament intens, riguros si sub supravegherea medicului, folosirea cremei AUR DERM duce la tinerea sub control si chiar la combaterea in anumite cazuri a psoriazisului.

 

Crema conţine extract de mimoza tenuiflora 3%, smirna 3%, propolis 5%, excipienti pana la lOOg (tanine, saponine, alcaloizi, arazinoza, xiloza, fîtosteroizi, ramnoza). Acţiune terapeutica: Produsul AUR-DERM cu 3 extracte acoperă întreaga gama pentru combaterea bolilor de piele, a arsurilor pe care le trateaza fara urma. Este acceptat de FDE in USA.

 

Nu este indicat pesoanelor care au antecedente, hipersensibilitate la rasina sau alergii la unul din ingrediente. La gravide nu a fost studiat. De aceea se recomanda inainte de începerea tratamentului sa fie consultat un medic dermatolog. In timpul tratamentului este recomandat: un regim alimentar adecvat (fara carne).


A se evita contactul cu ochii.

A nu se lasa la indemana copiilor.

uz extern.


Pentru obţinerea unor rezultate bune, se va aplica crema pe locul afectat curat de doua ori pe zi.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

6045 produse

Review-uri (1 Review-uri)

Nota

5 (1 Review-uri)

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review