322 produse
Condimente Rasnita Himalaya Verdeturi 180gr - Condimente, Sare (1)
  • Condimente Rasnita Himalaya Verdeturi 180gr - Condimente, Sare (1)
  • Condimente Rasnita Himalaya Verdeturi 180gr - Condimente, Sare (2)

Condimente Rasnita Himalaya Verdeturi 180gr

PIRIFAN

12.26 Lei
Produsul nu mai face partea din catalog
Descriere

Rasnita cu sistem de macinare ceramic reutilizabil.
Puteti regla gradul de maruntire.

Condimente Rasnita Himalaya Verdeturi 180gr - Condimente, Sare (2) 1Istoric:
Numeroși specialiști recomandă un consum moderat de sare, însă cu sarea de Himalaya de la Pirifan nu trebuie să mai fiți îngrijorați în privința sănătății.

Extrasă din minele de la poalele munților Himalaya, acest sortiment de sare nu este tratat industrial și nu conține adaos de iod ori alte substanțe, astfel că este extrem de sănătos pentru organism.Sarea de Himalaya a luat naștere în urmă cu 250 de milioane de ani, însă treptat, treptat, oamenii i-au cunoscut beneficiile și le-au exploatat la maximum.

Condimente Rasnita Himalaya Verdeturi 180gr - Condimente, Sare (3) 2Beneficii: Inlocuiește sarea de bucătărie cu acest mix de sare roz de Himalaya si verdeturi de Provence de la Pirifan și bucură-te de efectele miraculoase.
Aceasta are proprietatea de a menține un nivel optim de apă în organism, previne procesul de îmbătrânire, crampele musculare, mărește rezistența sistelului osos și favorizează procesul de digestie.

Condimente Rasnita Himalaya Verdeturi 180gr - Condimente, Sare (4) 3Proprietăți: Sodiu, potasiu, zinc, magneziu, boron, calciu, fluor, siliciu, fosfor, crom, mangan, fier, germaniu sunt doar câteva dintre cele 84 de minerale pe care le conține sarea de Himalaya de la Pirifan, motiv pentru care e musai să o incluzi în alimentația ta. Înlocuiește chiar acum sarea de bucătărie cu cea de la Himalaya și bucură-te de efectele miraculoase. Poate fi folosita pentru a da fiecarui fel de mancare o nota proaspata.

Condimente Rasnita Himalaya Verdeturi 180gr - Condimente, Sare (5) 4Ingrediente: sare de Himalaya 95%, amestec de verdeturi uscate in proportie variabila 4% (cimbru, rozmarin, oregano, maghiran, busuioc).
Ambalat intr-o unitate unde se prelucreaza produse cu alergeni: alune, soia, arahide, susan, fructe coaja, gluten.

Condimente Rasnita Himalaya Verdeturi 180gr - Condimente, Sare (6) 5Greutate: 180g

Condimente Rasnita Himalaya Verdeturi 180gr - Condimente, Sare (7) 6Produs in: Romania

FARA COLORANTI SAU ADITIVI

Recomandari: sistem muscular

322 produse

Review-uri (1 Review-uri)

Nota

5 (1 Review-uri)

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review