16 produse
Branca Ursului 60Cpr - Branca Ursului (1)

Branca Ursului 60Cpr

DACIA PLANT

29.9 Lei

25.41 Lei
-16%
Descriere

Branca ursului (Heracleum sphondylium) este o planta recomandata pentru normalizarea activitatii secretorii a glandelor sexuale atat la barbati, cat si la femei si imbunatatirea vitalitatii organismului.

Branca-ursului face parte din familia Umbelliferae, fiind o planta inalta cu frunze mari de culoare verde inchis si flori albe. Creste in padurile luminoase si umede, pe dealuri, marginea apelor si a drumurilor. Numele de "ginseng-romanesc" i se potriveste probabil mai bine decat oricarei alte plante din flora romaneasca. In trecut branca-ursului se folosea pentru cresterea vitalitatii si tratarea impotentei, frigiditatii si sterilitatii. In medicina traditionala planta se intrebuinteaza pentru reducerea starilor de oboseala si epuizare, fiind recomandata si persoanelor varstnice, deoarece o scutesc de neplacerile declinului fizic, redand tonusul si pofta de viata.

Branca Ursului 60Cpr - Branca Ursului (2) 1Mod de administrare:

Adulti: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 minute inaintea mesei.
Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Branca Ursului 60Cpr - Branca Ursului (3) 2Ingrediente: Branca-ursului (Heracleum sphondylium) - extract apos 10:1 din radacini (250 mg); branca-ursului (Heracleum sphondylium) - parti aeriene, radacini si seminte (150 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Branca Ursului 60Cpr - Branca Ursului (4) 3Contribuie la:

- sustinerea fertilitatii la ambele sexe;
- imbunatatirea vitalitatii si tonusului organismului;
- mentinerea potentei.

Branca Ursului 60Cpr - Branca Ursului (5) 4Contraindicatii:

Sarcina, alaptare sau intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Branca Ursului 60Cpr - Branca Ursului (6) 5Tara de origine: Romania

Recomandari: potenta

16 produse

Review-uri (1 Review-uri)

Nota

5 (1 Review-uri)

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review