11 produse
Sirop de Agave Ecologic/Bio 180ml/250g - Alimente bioeco dennree (1)

Sirop de Agave Ecologic/Bio 180ml/250g

DENNREE

16.61 Lei
Descriere

Sirop de Agave Ecologic/Bio 180ml/250g - Alimente bioeco dennree (2) 1Ingrediente: sirop de agave.Sirop de Agave Ecologic/Bio 180ml/250g - Alimente bioeco dennree (3) 2

100% agricultura ecologica.  DE-OKO-001

 Agave este o plantă originară din Mexic, de dimensiuni destul de mari, depășind 7 m înălțime împreună cu floarea. Există peste 300 de specii, unele sunt potrivite ca plante ornamentale în case, însă nu acesta este motivul pentru care sunt cunoscute.
Celebritatea și-au câștigat-o datorită siropului de agave folosit foarte mult ca îndulcitor natural pentru a putea evita zaharul procesat.

Siropul de agave a fost utilizat încă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist datorită proprietăților medicinale ale agavei. De exemplu, aztecii amestecau siropul de agave cu sare pentru a vindeca rănile și pentru a trata bolile de piele.

Datorită popularității câștigate în ultima perioadă, siropul sau nectarul de agave a fost atent studiat pentru a se vedea dacă într-adevăr este benefic organismului, mai ales că este recomandat tot mai frecvent ca îndulcitor natural.
Siropul de agave merită încercat datorită vitaminelor și mineralelor conținute, și anume Vitamina B, C, Vitamina D, Vitamina E, dar este bogat si in calciu, fier, zinc, fosfor, potasiu, seleniu, crom si magneziu. Un alt aspect important este acela că plantele de agave sunt crescute natural.
 Acest sirop este bogat în fructoză și sărac în glucoză, astfel se eliberează destul de lent în sânge fără a provoca o creștere bruscă a indicelui glicemic. Față de alți înlocuitori ai zaharului alb, precum mierea de albine sau siropul de arțar, nectarul de agave este cel mai bogat în fructoză și mult mai dulce. Este ideal ca înlocuitor al zahărului, dar cu condiția de a pune o cantitate de sirop redusă la jumătate față de cantitatea de zahăr utilizată în mod normal.
Ales cu grijă şi consumat cu moderaţie, siropul de agave oferă organismului energie și are un efect antiseptic, protejând corpul de eventuale infecții mărind chiar eficiența și rezistența sistemului imunitar.
Siropul de agave nu este cunoscut ca alergen, însă datorită cantității mari de fructoză ce poate fi mai dificil procesată de un organism mic și sensibil, este recomandat să fie introdus în alimentația bebelușului dupa 1 an.

Conditii de pastrare: Se recomandă păstrarea în locuri ferite de lumină și căldură, însă nu neapărat la frigider.
 

Sirop de Agave Ecologic/Bio 180ml/250g - Alimente bioeco dennree (4) 3Tara de origine: Mexic. 


11 produse

Review-uri (1 Review-uri)

Nota

5 (1 Review-uri)

Ai utilizat acest produs?

Spune-ti parerea!

Adauga review